Rutes Ciclisme

Benvinguts Senderistes i Cicloturistes, és un segell del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que certifica que els allotjaments estan preparats per acollir senderistes i cicloturistes.

L’entorn del Mas de Bruquet es ideal per a moltes especialitats de ciclisme. Per això hem adaptat els nostres serveis, pensant en les necessitats dels ciclistes.

Cicloturisme: Les bicicletes de passeig són ideals per a circular per les nostres carreteres locals amb poc trànsit, fer turisme en bicicleta amb la família i els amics es una bona opció en aquest territori.

BTT: El Montsec i la Serra de Llimiana, posaran a prova la força per pujar i la habilitat en les baixades per les seves pistes. Amb les bicicletes de muntanya, les emocions estan assegurades.

Carretera: Si aquesta és la vostra especialitat, podreu fer itineraris a mida de les vostres possibilitats, podem dissenyar rutes de qualsevol quilometratge, sempre sortint des del Mas de Bruquet.

Serveis del Mas de Bruquet per a ciclistes.

· Aparcament amb ferm dur, cobert i segur.
· Estris per la neteja i el manteniment de les bicicletes.
· Espai per assecar la roba en cas de pluja.
· Informació de les rutes i serveis de la zona per ciclistes.
· Centre de documentació, amb llibres, mapes i informació turística de la zona.
· Informació meteorològica.

Rutes dissenyades pel Mas de Bruquet per a ciclistes.

La quantitat, varietat i dificultat de les rutes de la zona es molt gran, així que hem fet una petita selecció, que us ajudarà a viure l’experiència de conèixer el nostre territori. Si voleu més rutes o fer una travessa us donarem la informació i ajut necessari.

Disseny web: COOL WEB DESIGN